Tot ce trebuie să știți despre îngrijirea părului

( 0 vot )

De multe ori, problemele noastre în zilele în care părul arată prost sunt pur și simplu cauzate de utilizarea produselor greșite.

Profesioniștii oferă o lista de reguli importante, respectarea cărora va asigura frumusețea părului, demn de admirație.

Folosirea șamponului

Folosește mereu un șampon care să corespundă nevoilor părului tău. Multe dintre noi facem adesea greșeala de a folosi diferite șampoane, din dorința de a testa mai multe, la intervale foarte scurte de timp.

Balsam pentru păr

Totul începe cu alegerea balsamului și ce așteptări ai de la el: să iți descurce mai ușor părul, să - ți hidrateze parul uscat sau degradat sau săi redăm volum. Una dintre regulile de baza este ca balsamul trebuie aplicat de la jumătatea firului de păr, în jos pană la vârfuri și masat ușor.

Uscarea cu prosopul

Nu trebuie să utilizați uscătorul imediat după spălarea părului. Uscarea părului cu un uscător le poate lăsa întotdeauna uscate și fragile. Pentru a le menține sănătoși, este mai bine să folosiți un prosop și să eliminați excesul de umiditate, permițându-le să se usuce la aer, atunci parul tău va fi puternic, frumos și vibrant.

Uscarea cu uscătorul

Dacă nu vă puteți aranja părul fără utilizarea unui ondulator sau a plăcii de îndreptat, atunci folosiți întotdeauna un produs de protecție împotriva temperaturilor termice.


Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj

Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.