Slip de turmalină pentru bărbați

( 0 vot )

Slip de turmalină pentru bărbați Vakoou pentru tratamentul bolilor de prostată folosind țesături de înaltă tehnologie, care includ fibre magnetice, fibre de carbon de bambus acoperite cu linii magnetice nano-cosmice, ioni de argint, ioni negativi, o spirală de fibre țesute, biofotoni.

Starea sănătății bărbaților este o preocupare serioasă pentru comunitatea științifică mondială și nu numai medicală, forțând să vorbească despre prezența unei „crize latente de sănătate” în acest domeniu. Tulburările sexuale ocupă în prezent un loc semnificativ în urologie și sexopatologie. Conform celor mai recente date, cel puțin 30-50% din toți bărbații suferă de aceste boli.

Triunghiul de aur” masculin - zona de la talie la perineu, inclusiv organele genitale interne și externe, prostata și anusul.

„VAKOOU America” - lenjerie intimă pentru refacerea energiei și sănătății masculine.

Secretul eficacității acestei lenjerii stă într-o țesătură specială, care constă din ioni antimicrobieni de argint, carbon și materiale magnetice care rup pereții celulelor bacteriene și au efectul de sterilizare, adsorbție a toxinelor din corp, ciuperci și acțiune pe mai mult de 650

tipuri de bacterii. Această țesătură specială reglează și umiditatea scrotului, are ca efect sterilizarea, dezodorizarea, prevenirea bolilor cu transmitere sexuală. Convenabil să folosiți lenjeria de corp pentru bărbați "VAKOOU America" ​​este o alegere bună pentru bărbați pentru prevenirea sănătății și a bolilor.

Glanda prostatică este situată chiar sub vezică, acoperind partea sa inferioară, în contact cu rectul și uretra. Glanda prostatică, ca organ al zonei genitale masculine, este concepută pentru a produce secreții, care stau la baza spermei. În plus, substanțele biologic active sunt produse în prostată. În timpul excitării sexuale cu erecție, glanda prostatică blochează ieșirea din vezică. Prostata oferă un sentiment de plăcere la bărbați în timpul orgasmului prin sistemul său bogat în nervi.

Detali La Telefon 068522469

Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj

Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.