Manjete Cu Turmalina

( 0 vot )

Manjetele cu turmalină au efect antiinflamator și analgezic, îmbunătețesc circulația sangvină a brațelor și umerilor, refac țeusul osos și cartilajul.

Turmalina este un mineral unic pe Pământ, datorită faptului că posedă un câmp electric constant de 0,06 mA asemănător cu cel al omului. Acest mineral deosebit este un izvor veşnic de energie, deoarece se încarcă direct de la razele solare. Folosirea produselor cu turmalină, ajută la rezolvarea multor probleme de sănătate. Principiul de funcționare a turmalinei este următorul: microcurentul constant completează şi echilibrează biocâmpul uman, ionii negativi echilibrează aura, iar razele infraroşii stimulează curăţarea vaselor sanguine și întoarcerea sâgelui în capilare, activează energia celulei, îmbunătățește procesele metabolice.

Manjetele cu turmalină au efect antiinflamator și analgezic, îmbunătețesc circulația sangvină, detoxifică sângele, întăresc imunitatea.

Recomandări:

Pentru utilizare zilnică. Complexul are un efect pozitiv asupra organismului uman la orice vârstă. Hipoalergic. Emană unde infraroșii cu lungime Nm 6-14. Prezența constantă de ionizare negativă. Acțiunea lor simultană oferă excelente efecte de lungă durată.

e recomandă persoanelor cu circulația periferică slabă (care au mîinile, picioarele reci), artrite, artroze, dereglări de tensiune (hipo/hiper-tensiune), distonie vegeto-vasculară, amorțeli ale mebrelor, etc.

Unul din efectele turmalinei este rarefierea sîngelui, de aceea este foarte recomandată pentru persoanele cu sîngele dens și care manifestă simptome ale hipotoniei, care au ganglioni linfatici evidențiați, la care periodic apar probleme în sfera urogenitală.

Rezultatele utilizării manjetelor se observă după cîteva zile de folosire. Se aplică în regiunea încheieturii mîinii sau a gleznelor la picioare. Acestea produc un echilibru energetic și al circuitului sangvin între partea stîngă și dreaptă a corpului.

Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj

Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.