Lotiunea Tia Tin

( 0 vot )

Lotiune intima pentru femei si barbati "Tia Tin "

Compoziţie: extract de Sophora flavscens , extract de Atractylodes ovata , extract din frunze de pelin, extract de Phellodendron amurense

Ambalaj: 160 ml/ sticlă

Folosire: Se agită flaconul, într-un vas curat se adauga în raportul 1:05 - 1:10 de diluat cu apă fiartă caldă cantitatea necesară de loţiune, de folosit pentru toaletă intimă. În afectiuni, loţiunea poate fi utilizată fără diluare, aplicata pe un tampon de bumbac pe zona afectată pe perioadă de 5 minute, de 1-2 ori pe zi.

Acţiune: îngrijire atentă şi protecţie a părţilor intime ale corpului.

Caracteristicile anatomice şi biochimice ale structurii corpului feminin îi asigură sănătatea, vaginul are funcţii naturale de protecţie împotriva diferitor agenţi patogeni şi infecţii. Dar, uneori, această funcţie naturală de protecţie nu funcţionează, şi apoi chiar cel mai mic patogen poate provoca inflamaţii vaginale. De obicei, fete tinere şi femei în postmenopauză sunt mai vulnerabile la infecţii decât femeile de vârstă fertilă. Principalele simptome de inflamaţie a vaginului este creşterea eliminărilor vaginale (leucoree), mâncărime genitală sau senzaţie de usturime, infecţia de asemenea poate pătrunde în sistemul urinar şi cauza urinări dureroase şi alte simptome. pH-ul vaginal normal este de obicei între 3,8-4,5, acest mediu relativ acid poate preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare. Este un fel de capacitate protectivă a vaginului, dar uneori, aceste funcţii nu sunt în măsură să protejeze pe deplin mediul vaginal, şi atunci este nevoie de asistenţă sub formă de medicamente.

Loţiunea pentru igienă intimă a companiei «Green World» este produsă după o formulă unică , doar din ingrediente naturale şi vegetale, care sunt capabile să restabilească microflora, să normalizeze nivelul pH-ului din vagin, nu irită pielea şi mucoasa, îndepărtează mirosurile, pot proteja în mod eficient şi inhibă creşterea bacteriilor dăunătoare, normalizează echilibrul acid, asigură protecţia şi sănătatea organelor genitale, sporeşte nivelul funcţiei de autocurăţare, loţiunea poate să reziste în mod eficient stafilococului aureus, creşterii ciupercii Candida, ciupercilor de mucegai şi altor agenţi patogeni.

Loţiunea este absolut inofensiv de utilizat şi reprezintă o nouă generaţie de produse în sistemul ocrotirii sănătăţii.

Perioadă de folosire: îngrijire postnatală în timpul menstruaţiei, după avort, înainte şi / sau după actul sexual în scopul respectării igienei, îndepărtează mirosurile, pentru menţinerea igienei de zi cu zi pentru femei şi bărbaţi.

Detali La Telefon 068522469

Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj

Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.