Importanța tag-urilor și cum corect să indici tag-urile pe site-ul mamont.md

( 1 vot ) 5.0


De ce am decis să adăugăm un modul cu adăugarea tag-urilor ? - răspunsul este foarte simplu: dorim să simplificăm și să facem mai comodă căutarea pe site a anunțurilor pe care voi utilizatorii le căutați și totodată să ajutăm vânzătorii să-și mărească nivelul de vânzări, pentru că este foarte important, ca clienții să fie mulțumiți.

Cum funcționează tag-urile? - când faceți clic pe unul dintre tag-uri, se deschide o altă pagină care afișează toate anunțurile cu exact același tag, așa că este foarte important să specificați tag-urile corect, așa cum se spune în citatul dintr-o carte de vânzări, "не пытайтесь продать корм для собак тем у кого дома аквариум с рыбками".

Cum corect să adaug tag-urile ? - tag-urile trebuie să aibă tangență cu produsul/serviciul dvs. ca exemplu vindeți apartament cu 2 camere, unul din taguri trebuie să fie așa : #VândApartament2Camere - sau  anunțul este postat din numele brand-lui dvs., atunci unul din tag-uri trebuie să fie numele brandului, ca să fie mai simplă plasarea tag-urilor utilizați această formulă:

Acțiune - cumpăr/vând/schimb/dăruiesc + Definire - produs/serviciu  + Descriere stare/complectație = #VândApartament2Camere


Separarea tag-urilor se face prin tastarea butonului Enter sau , (virgula).

Atentie! - la indicarea tag-urilor nu trebuie să indicață #.


Ce se întâmplă dacă menționez tag-uri false? - atunci când folosiți tag-uri false, înșelați utilizatorii, generând astfel emoții negative potențialilor clienți, pentru că ei cauta un produs,serviciu iar voi le oferiți altul, ca urmare riscați să primiți o recenzie negativă, un rating scăzut și o reclamație împotriva dvs. din numele de utilizatorului, va fi extrem de neplăcut pentru vânzările dvs. și veți pierde încrederea utilizatorilor, recenziile și rating-ul nu se șterg și nici nu se modifică pentru a evita înșelătoriile.

 Exemplu de tag-uri false: vindeți un smartphone de Brand A, dar ca tag ați indicat #BrandB. 


Ce se întâmplă dacă încalc în mod deliberat și în mod repetat regulile și specific tag-urile greșite? - Toate anunțurile se verifică de moderatorii platformei și totodată utilizatorii pot trimite o recenzie despre încălcările dvs. Prin urmare, anunțul dvs. poate fi editat sau șters *chiar dacă este plătit. Însă noi sperăm sincer, că utilizatorii vor respecta regulile și că sunt interesați să-și vândă bunurile sau serviciile.


Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj


Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.