Cum să adaugi corect un anunț pe site-ul mamont.md ?

( 1 vot ) 5.0

Cum să adaugi corect un anunț pe site-ul mamont.md ?
Pentru început să ne aducem aminte de câteva reguli foarte importante pe care fiecare utilizator trebuie să le urmeze!

 - Dublarea anunțului pe site este interzisă! dece ?. În primul rând - creează incomodități pentru utilizatori, inclusiv și pentru dvs ca utilizator al site-ului, să vezi același anunț de 10 ori este cel puțin neplăcut, crează obstacole în căutarea produsului necesar, iar  în final utilizatorii pot să vă ofere note și recenzii negative la profilul dvs și la anunțurile plasate.

Reamintim că recenziile și notele nu pot fi șterse!

Dar un alt motiv este că - ceilalți utilizatori vor publica anunțuri identice, adică dacă publicați 10 anunțuri identice, și restul utilizatorilor la fel publică câte 10 anunțuri identice, în rezultat se va primi o cifră foarte mare de anunțuri, dar în realitate vor fi maxim 10 anunțuri diferite! oare se merită să pierdeți timpul dvs. când adăugați anunțurile, creând astfel haos și obstacole pentru toți cumpărătorii? Evident NU, În schimb, puteți distribui anunțul dvs. sau orice alt anunț în rețeaua socială Facebook și să primiți o recompensă în valoare de 1. detalii aici. 


site de anunturi


 - În anunțul publicat trebuie să fie menționat un singur produsили sau un singur serviciu!

Această regulă este necesară pentru ca utilizatorii să posteze anunțuri diferite astfel în cât alt utilizator accesând anunțul dvs. va putea vedea și restul anunțurilor în rubrica Anunțurile utilizatorului și aceasta este foarte convenabil dece ? pentru că atrageți atenția utilizatorului cu 1 anunț dar el ve vizualizează și pe restu. Exemplu în imaginea de mai jos.

anunturi gratuite in moldova

- Este important să indicați poziția dvs. pe hartă sau locul în care vă este comod să vă întâlniți cu cumpărătorul.

- În titlul anunțului este interzis să indicați prețul! pentru preț este rubrică specială.

- În titlul anunțului este interzis să indicați cuvinte gen - Promo, urgent, Promoție, Acție etc. astfel de cuvinte puteți indica în rubrica tag-uri.  



Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj


Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.