Capsule Multivamine pentru copii

( 0 vot )

Compoziție: vitamina A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, acid folic (vitamina B9), acid nicotinic (vitamina B3 sau PP), amidon, dextrină.

Ambalaj: 30 coprimate x 1000 mg.

Mod de administrare: 1 coprimată în zi, de mestecat sau de supt.

Cea mai bună sursă de vitamine și microelemente sunt alimentele naturale, de aceea dacă dvs. formați corect regimul alimentar al copilului veți putea să evitați avitaminoza (insuficiență foarte evidențiată de vitamine) ș i hipovitaminoza (insuficiență de vitamine mai puțin evidențiată). Însă dacă să vorbim de perioada iarnă-primăvară, atunci putem spune că insuficiența de vitamine oricum apare într-o formă mai mult sau mai puțin accentuată deoarece fructele și legumele nu sunt la fel de bogate în vitamine și minerale ca vara și toamna. Chiar dacă în rația zilnică vor fi prezente salatele și sucurile proaspăt stoarse, la fel și mîncarea cu multe legume, oricum necesarul de vitamine nu va fi acoprit deoarece o parte din vitamine se distrug în timpul prelucrării termice. Pentru a asigura necesarul zilnic de vitamine al organismului este deja o necesitate de a folosi adăugător și preparate naturiste care acoperă această deficiență de vitamine.

Capsulele Multivitamine includ toate vitaminele necesare organismului copilului în doze optime, au un spectru larg de acțiune asupra organismului acestuia: imunomodulatoare, de stabilizare a membranelor, antioxidant și oncoprotector. Este inofensiv, bine tolerat.

Detali La Telefon 068522469

Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj

Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.