Capsule Licopen

( 0 vot )

Mod de administrare: 1-2 ori în zi.

Fiecare capsulă conține 10 mg licopen, extras din aproximativ 200 de roșii crude.

Licopenul – pigmentul de culoare roșie care descompune grasimile, continut în principal în roșii. În ​​Universitatea Harvard la mijlocul anilor 1990 s-a efectuat o cercetare care a arătat că dintre cei 50 000 de bărbați care au consumat roșii de 10 sau de mai multe ori pe săptămână (anume în roșii nivelul de licopen este cel mai înalt), riscul de cancer de prostată a scăzut în unele cazuri cu 34%. Antioxidanții ajută în lupta impotriva cancerului, protejeaza celulele de daunele produse de radicalii liberi, încetinind astfel procesul de îmbătrânire.

Prostata și afecțiunile de prostată

Prostata este una dintre numeroasele glande la bărbați. Ea produce sperma. Mai mult decât atât, de prostată depinde procesul normal de urinare. Aceasta înconjoară canalulureterei si transporta urina de la vezica la exterior. Dimensiunea acesteia la bărbații tineri este de mărimea unei nuci și crește odată cu vârsta. Odată cu creșterea în volum a acesteia, prostata crează presiune asupra canalului urinar și, prin urmare, dă naștere la multe probleme, cum ar fi nevoia frecventa si urgenta de a urina, fluxul slab de urina, driblingul de urină, urinare frecventă pe timp de noapte, ischurie, dureri în timpul urinării și chiar incontinență urinară. Uneori mărirea prostatei provoacă disfuncții sexuale.

Mărirea în volum a prostate și înaintarea în vârstă:

20 – 35 ani – prostata are mărimea unei nuci, iar bărbații nu prezintă de obicei afecțiuni;

40 – 50 ani – prostata începe să se mărească în volum și să se inflameze. Apar simptome neînsemnate, cum ar fi nevoia frecventa si urgenta de a urina sau potența scăzută;

50 – 70 ani – mai mult de 50% dintre bărbații cu vârsta peste 50 de ani suferă de afecțiuni ale prostatei. Prostata mărită seamănă după dimensiune cu o portocală. Urinarea devine din ce în ce mai dureroasă și mai dificilă, iar funcția sexuală se înrăutățește tot mai mult;

peste 70 ani – mai mult de 90% dintre bărbații cu vârsta peste 70 de ani suferă de afecțiuni ale prostatei, iar prostata este mărită la dimensiunea unui mingi de baseball. Prin urmare, este puternic afectată de calitatea vieții.

Beneficiile pentru sănătate ale lycopenului

Lycopenul este unul dintre principalii carotenoizi din plasma sanguina umană. Datorită beneficiilor sale sănătoase, este cunoscut sub numele de “aur lichid” în lumea plantelor.

Nutriționiștii recomandă zilnic 8-10 mg de licopen pentru a combate problemele de sănătate.

Biodisponibilitatea licopenului din roșiile crude este scăzută, însă prezența grăsimilor în dietă poate crește absorbția acestuia. Asigurarea de lungă durată a licopenului în alimentația zilnică aduce multe beneficii pentru sănătate.

Lycopenul – salvatorul de afecțiunile de prostată pentru bărbați

Prin cercetarea clinică se poate constata că licopenul este util în tratamentul cancerului de prostată, rezultatele fiind după cum urmează:

Studiul a cercetat 40 de bărbați care au suferit de neoplazie intraepitelială prostatică (PIN) de un grad ridicat. Acești pacienți au luat un supliment de licopen timp de doi ani și au redus în mod semnificativ nivelul antigenului specific prostatic. În comparație cu bărbații care nu au luat cantitatea de licopen, numărul bărbaților din studiu ce sufereau de cancer de prostată era mai mic. Acest lucru arată că licopenul ajută la prevenirea cancerului de prostată. Într-un alt studiu în care s-au studiat bărbații cu risc ridicat de cancer de prostată (bărbații cu PIN grad ridicat), bărbații care au luat zilnic multivitamine fără licopen, comparativ cu cei care au luat aceleași multivitamine, plus licopenul (30mg / zi), cei din urmă nu aratau o diferență negativă în nivelul de antigen prostatic specific.

Bărbații cu cancer de prostată benign au administrat licopen (30 mg / zi) timp de 3 săptămâni înainte de intervenția chirurgicală pentru eliminarea prostatei. Comparativ cu cei care nu au consumat licopen, acești bărbați au înregistrat o avansare a tumorii mult mai mică și s-a redus nivelul de antigen specific prostatic. Un alt studiu făcut pe barbați cu hiperplazie benignă de prostată arată ca bărbații care au luat suplimentul de licopen (10 mg / zi, timp de 1 an) după tratament, au avut un nivel mai scăzut al antigenului specific prostatic (un indicator care arată cât de repede crește nivelul de PSA în sânge în timp).

Efectele capsulelor Licopen asupra sănătății:

previne și atenuează afecțiunile de prostată;

îmbunătățește funcția renală și ameliorează oboseala;

crește activitatea și concentrația spermatozoizilor, îmbunătățește potența;

antioxidant puternic;

îmbunătățește sistemul imunitar;

previne bolile cardiovasculare.

Produsul Licopen este recomandat:

persoanele care suferă de boli de prostată;

persoane care trăiesc într-un mediu poluat;

persoanele de vârstă mijlocie sau vârstnice care au imunitatea scăzută;

persoanele care doresc să prevină îmbătrânirea prematură.

Detali La Telefon 068522469

Distribuie
Recenzie
Scrie mesaj

Adaugă un comentariu


Comentarii (0)


    Nu sunt comentarii pentru acest articol.