Vandbatonase sportive MATRIX PRO BAR 80G

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Vând
Tip : Alte
Autorul anunțului : Persoană fizică
Numere de contact : 068478757, 078474844

Descriere

HI Protein MRP Matrix Pro 32 Înlocuirea mesei pentru controlul greutății. Bara proteică ridicată (proteină 31,4%) cu aromă de ciocolată și înveliș de ciocolată. Cu îndulcitori.
Bara de proteine ​​de înaltă calitate (proteină 32,9%) cu aromă de nucă de cocos și înveliș de ciocolată. Cu îndulcitori.
Bara de proteine ​​de mare capacitate (32,7% proteine) cu aromă de vanilie și înveliș de ciocolată. Cu îndulcitori.


Ingrediente: Protein-mix ( lapte de proteine, soia proteine, hidrolizate gluten de grâu ), agent de încărcare - polidextroza, ciocolată cu îndulcitor 17,5% (masă de cacao, îndulcitor - maltitol, unt de cacao, lapte gras, emulsificator - soia lecitină, vanilie ), sirop de sorbitol, hidrolizat de gelatina, umectant - glicerol, cacao cu continut redus de grasime 4,5%, ulei de floarea soarelui, minerale (sare de potasiu a acidului ortofosforic, sare de calciu a acidului ortofosforic, citrat de sodiu, oxid de magneziu, difosfat feric, sulfat, mangan sulfat, iodură de potasiu, seleniți de sodiu), maltodextrină, arome, emulsifiant - soia lecitină, acidul acid citric, sare, îndulcitor - sucraloză, vitamine (acid L-ascorbic - vitamina C, nicotinamidă - niacină, acetat de DL-alfa-tocoferil - vitamina E, vitamina B6, clorhidrat de tiamină - vitamina B1, acetat de retinil - vitamina A, acid pteroilmonoglutamic - acid folic, D-biotină, colecalciferol - vitamina D, cianocobalamină - vitamina B12) carmin.


Recomandare zilnică recomandată: 1 bar zilnic ca înlocuitor al mesei dintr-o dietă cu consum redus de energie pentru menținerea greutății după pierderea în greutate. Consumați cantități mari de apă. Nu este potrivit pentru diabetici. Produsul este util pentru utilizarea intenționată numai ca parte a unei diete cu consum redus de energie și că alte produse alimentare ar trebui să facă parte din această dietă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Este recomandată o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Atenție: Luați o cantitate adecvată de lichid î


34Lei
Mesaj
068478757