Ia un credit online de la Kreddy și începe să realizezi planurile

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Ofer
Numere de contact : 078188818

Descriere

Ai planuri grandioase pentru această primăvară, dar nu le poți realiza din cauza lipsei de bani? Ai încercat să iei un împrumut de la băncile comerciale, însă e nevoie să îndeplinești o mulțime de condiții birocratice inutile? Din fericire, visele tale sunt mai aproape, cu un credit online în Moldova, de la Kreddy.
Cu noi poți obține un împrumut urgent fără acte în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să completezi solicitarea de pe site-ul nostru. Alege suma și perioada de rambursare - dobânda va fi afișată în mod automat. Ulterior, vei complet cererea de creditare, iar răspunsul de acordare a împrumutului rapid îl vei obține timp de 15 minute. Ulterior, vei primi banii direct pe card sau la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay. În plus, dacă alegi să iei un credit acum, prima rată o poți achita abia peste două luni.
Cu Kreddy.md lipsa banilor nu mai este o problemă. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei ½ din Chișinău.
https://www.kreddy.md/credit-rapid


Negociabil
Mesaj
078188818