Ai nevoie de bani, dar nu lucrezi oficial?

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Ofer
Numere de contact : 078188818

Descriere

S-a întâmplat să ai nevoie urgent de bani, însă să nu poți lua un împrumut? Probabil cu greu ai reușit să scapi de aceste griji, iar consecințele pentru starea ta emoțională nu au fost cele mai bune. Însă, acum poți pune capăt nevoilor de bani neașteptate, fără timp pierdut și proceduri birocratice inutile. Beneficiază de credite fără adeverință de salariu la cea mai avantajoasă dobândă, de la Kreddy.
Punem la dispoziția ta un sistem simplu și transparent pentru obținerea sumei necesare de bani, în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul, să alegi suma necesară și perioada de rambursare, după care vei completa cererea de solicitare și încărca o fotografie cu buletinul. În cazul în care nu ai un calculator în apropiere, poți solicita un credit nebancar prin telefon, la fel de rapid și comod. Decizia de acordare va fi luată în doar 15 de minute, iar tu vei primi banii direct pe card sau în numerar.
Cu Kreddy ai soluțiile cele mai sigure și optime pentru cheltuielile neașteptate. Pentru mai multe detalii și informații sună la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
https://www.kreddy.md/credit-fa%CC%86ra%CC%86-adeverint%CC%A6a%CC%86-salariu


Negociabil
Mesaj
078188818