Sală de sport Aquaterra Fitness Ciocana

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Ofer
Numere de contact : -

Descriere

Vrei să slăbești sau să-ți modelezi silueta perfectă? Cauți un loc unde să scapi de stres și energia negativă? Este timpul pentru un abonament la sala de forță, care te va ajuta să adopți un mod de viață sănătos și activ. Doar sportul îți poate reda energie și încredere în sine, iar în plus poți să arăți așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.
Vino să te antrenezi la sala de sport Aquaterra Fitness Ciocana și descoperă cum să ai grijă de corpul tău. Antrenorii noștri profesioniști te vor ajuta să rămâi motivat și să scapi de kilogramele în plus sau să te menții în formă. La Aquaterra toate aparatele de sport sunt moderne, iar tu ai spațiul și condițiile să îți urmezi programul de antrenament. Mai mult decât atât, îți propunem servicii de înfrumusețare și SPA sau înot care o să te relaxeze după antrenament sau după o zi grea.
Bucură-te de sport la Aquaterra Fitness Ciocana, o sală de sport din Chișinău gata să-ți ofere ce-i mai bun. Pentru mai multe detalii, sună acum la 022 628 000 și află mai multe!
https://aterra.md/


Negociabil
Mesaj
-