Sala de forță Aquaterra Fitness Ciocana

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Ofer
Numere de contact : -

Descriere

De câte ori te-ai gândit să-ți schimbi modul de viață și să te apuci de sport? Nu mai aștepta, începe de azi să faci primii pași spre schimbare. Un abonament la sala de forță Aquaterra Fitness Ciocana este cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru sănătatea ta!
La sala de sport ai la dispoziție cele mai bune condiții și echipamente pentru a-ți atinge obiectivele. Antrenorii cu experiență sunt gata să te ajute să creezi un program personalizat de exerciții fizice, conform nivelului tău de pregătire. Această abordare individuală te va ajuta să progresezi rapid și să te bucuri cât mai curând de noua ta imagine. De asemenea, după un antrenament intens aici poți să te bucuri de o varietate largă de servicii SPA și proceduri de relaxare, poți vizita un salon de înfrumusețare sau să selectezi ceva din meniul sănătos al cafenelei din incinta sălii.
Vizitează Aquaterra Fitness Ciocana, cea mai bună sală de sport din Chișinău care va avea grijă de tine și sănătatea ta. Aici e locul tău! Dacă vrei să afli mai multe, sună acum la 022 628 000 și te ajutăm.
https://aterra.md/


Negociabil
Mesaj
-