Echipamente pentru grădină

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Vând
Stare : Nou
Numere de contact : 079303039

Descriere

Primăvara vine la pachet cu schimbări în grădini și cu multe plante noi, practic fiind demarat un nou proces de înverzire după ce pământul s-a odihnit în timpul iernii. Dar de ce echipamente pentru grădină ai nevoie? Pentru început ai nevoie de ghiveci pentru flori în cazul în care acestea sunt perene și trebuie transferate după încolțit în pământ. Pe lângă acestea, vei avea nevoie de greble, sapă, stropitoare, dar și mănuși pentru grădinărit, doar nu vrei să îți traumezi mâinile în timp ce faci lucrările sezoniere.
După partea tehnică, poți să ajungi la cea estetică, și anume la decorarea grădinii, pentru clipe frumoase petrecute acolo. De exemplu, îți poți instala un hamac în care să citești liniștit o carte sau o căsuță pentru păsări, care te vor încânta constant cu trilul lor zvăpăiat. Ce poate fi mai frumos decât asta?
Acum găsești tot de ce ai nevoie pentru o grădină impecabilă în magazinul Promstore. Alege dintre zecile de poziții, plasează comanda și noi ți-o livrăm direct la ușă. Pentru detalii suplimentare, apelează 022800456.
https://promstore.md/ro/mobilier-si-echipament-pentru-gradina-vila-si-terasa/


Negociabil
Mesaj
079303039