Aquaterra Star Kids - educație într-un mediu modern și sigur

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Ofer
Numere de contact : -

Descriere

Pentru a se dezvolta din toate punctele de vedere, copiii au nevoie de grijă și atenție deosebită. Fiindcă o mare parte a timpului o petrec la grădiniță, este important ca acolo să se simtă apreciați și să dobândească primele cunoștințe. Vrei să te asiguri că piciul tău primește învățământ de calitate? Este timpul să înscrii copilul la grădinițe private din Chișinău!
Grădinița Aquaterra Star Kids a pregătit pentru copiii de la 2-7 ani condiții moderne pentru studiu, joacă, sport și recreere. Pe lângă programul de studii avansat care îi pregătește pentru școală, copii beneficiază de ore de sport și de înot, învățarea limbilor străine, activități creative (șah, muzică, pictură și teatru), dar și de o cameră salină benefică pentru sănătate. Sălile sunt dotate cu tot echipamentul tehnologic și mobilierul necesar pentru ca micuții să se simtă confortabil, iar Star Kids propune și o bibliotecă multilingvă, plus 7000 de jucării educative. Educația, sportul și sănătatea sunt prioritatea cadrelor didactice, care au toate calificările pentru a instrui copiii și a-i ajuta să crească în armonie.
Aceste avantaje demonstrează că Aquaterra Star Kids este una dintre cele mai bune grădinițe din Ciocana și din întregul oraș. Vino pe str. Ginta Latină 12/20 și descoperă lumea Star Kids, ideală pentru copilul tău! Pentru mai multe detalii, sună la 022 55 00 77, îți vom răspunde cu drag!
https://starkids.md/ro/


Negociabil
Mesaj
-