Apartamente, spațiu comercial și terenuri de vânzare

Distribuie
Raport
Recenzie
Tipul de anunț : Ofer
Autorul anunțului : Agenție
Numere de contact : +373 79330300

Descriere

Cauți oportunități unice de investiții imobiliare în Republica Moldova? Alege agenția imobiliară RE/MAX pentru cele mai sigure și optime soluții. Dispunem de o gamă diversificată de apartamente de vânzare în Chișinău în varianta albă, perfecte pentru cei care doresc să-și personalizeze spațiul de locuit după propriile preferințe. De la apartamente spațioase în zonele centrale până la locuințe moderne în cartierele rezidențiale, avem opțiuni pentru toate gusturile și bugetele.
De asemenea, dacă ai nevoie de spațiu pentru afacerea ta, RE/MAX este alegerea perfectă și în ceea ce ține de chirie pentru birou sau spațiu comercial în Chișinău. Oferim variante flexibile și adaptate nevoilor tale, fie că ai o afacere mică sau ai nevoie de spațiu pentru un birou corporativ.
Pentru investitorii interesați de dezvoltare, avem și opțiuni pentru terenuri de vânzare în Chișinău. De la terenuri în zonele centrale până la loturi în zonele în curs de dezvoltare, te asistăm în găsirea terenului perfect pentru proiectul tău. Contactează-ne astăzi pentru a afla despre cele mai bune oferte imobiliare!
https://remax.md/spatii-comerciale


Negociabil
Mesaj
+373 79330300